VENDÉGKÖNYV

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#7 - Stark Otília2013.05.30. 23:27

Gabit "véletlenül" találtam meg az interneten. Megérzéseimre hallgatva elmentem hozzá a problémáimmal. Az, hogy kellemesen csalódtam nem kifejezés. Ritka az olyan szakember, mint Ő. Segítőkészsége, lénye, tudása mind szerepet játszik abban, hogy hetente többször is vissza járok hozzá. Felfrissülve és elégedetten távozom mindig, és alig várom már a következő alkalmat. A kezei csodát művelnek a fájó háttal. Mindenkinek csak ajánlani tudom! :)

#6 - Radnai Éva2012.10.23. 21:09

Az interneten kerestem hasfogyasztó eljárást/kavitáció-t/. Gabit megtalálva, a kezelései és hozzáállása szuperré tette sportos munkámat és fittségem. Azóta is rendszeresen járok a nyirokmirigy csizmára is,fantasztikus érzés.Ritkaság manapság az ilyen frappáns segítőkész,kedves,semmi nem probléma üzlet-tulaj, és rengeteget dolgozó. Én csak hatalmas köszönetet tudok mondani neki,s azóta is csak mindenkinek ajánlom,mert csak MINDENKINEK ajánlható!

#5 - Müllerne2011.08.04. 21:51

Ferjemet mütet utan masszirozta Gabi, rengeteget segitett rajta es rajtam is, pedig en csak figyelhettem munka közben! Mar az is megnyugtatott, jot tett! Szivböl ajanlom mindenkinek! Legközelebb en is elmegyek hozza!

#4 - Császár Zoltán2011.04.19. 15:05

Masszőrt kerestem az interneten a sportoláskor nagy igénybevételnek kitett könyököm és vállam kezelésére.

Szerencsére megtaláltam ezt a honlapot és rajra keresztül Gabit! Néhány kezelés elteltével már visszatért az erő a kezembe, azóta ismét tudok sportolni is.

Ajánlom mindenkinek, én nagyon meg vagyok elégedve a munkájával!

#3 - T.Zita2011.03.08. 14:28

Gabit a "Neten a cégem" program keretében ismertem meg, mellyel egy egyetemi dolgozatom kapcsán kerültem kapcsolatba. A hozzáértése és a stílusa nagyon meggyőző volt számomra, a kezelés után teljesen újjászülettem. Márcsak kedvessége miatt is azóta már sok embernek ajánlottam és ajánlom a jövőben is!

#2 - R. S. Linda2011.02.11. 17:36

Alföldi Gabriellát egy ajánlás révén ismertem meg - ezért a kollégámnak azóta is hálás vagyok! Irodai masszázst akartam szervezni a cégünknél, de érdeklődés hiánya miatt végül csak magamnak kerestem masszőrt.

Gabi nemcsak a masszázzsal ad nekem sokat, hanem sok esetben energetizál jelenlétével és erejével anélkül, hogy erről tudna! Ha eddig nem próbálta ki, adja meg magának ezt a kis kényeztetést, biztos vagyok benne, hogy megérdemli!

#1 - Kopperdák Tünde Terézia2010.12.09. 02:07

Nem sokkal a Hertelendy Szalon megnyitása után, szinte első vendégként kerültem Alföldi Gabihoz.

Masszőrt kerestem, mert egész nap ülőmunkát végzek, számítógépre meredve. Estére mindenem fájt, a nyakamat nehezen tudtam forgatni. Mivel tornázni, sportolni ritkán járok, gondoltam – ez a megoldás. Jó döntés volt! Eleinte havonta jártam, most már hetente.
Nagy szerencse, hogy az egészségpénztári kártyámmal is tudok Nála fizetni, így a cafeteria keretem egyre nagyobb része vándorol ide. Alig várom a csütörtöki napokat, hogy Gabi kezei alá kerüljek. Minden porcikámat megmasszírozza. A nyakam már egyáltalán nem fáj. Érzem, milyen jót tesz a testemnek, de a lelkemnek is. Teljesen ellazulok, kikapcsolok mindent. A bőröm is szebb azóta, mert jó minőségű anyagokkal dolgozik.
Nagyon élvezem a „vákuumozó” gépet is, ami megakadályozza kezdődő narancsbőrt. Kíváncsian várom a beígért új kavitációs gépet, amit a napokban próbálunk ki.

(Kopperdák Tünde, 49 éves)