KAPCSOLAT

ONLINE BEJELENTKEZÉS

KRISTÁLYMASSZÁZS SZALON
XII-Budapest, Hertelendy utca 8.
TÉRKÉP

BANKKÁRTYA, SZÉP-KÁRTYA ÉS EGÉSZSÉGPÉNZTÁRI KÁRTYA ELFOGADÓHELY!

NYITVATARTÁS

megbeszélés szerint vasárnap kivételével minden napALFÖLDI GABRIELLA
gyógymasszőr
telefon 06 30 275 7291
e-mail info@kristalymasszazs.hu
facebook @AlfoldiGabriellaGyogymasszor


CSIERNIK KORNÉLIA
manuálterapeuta
telefon 06 30 901 7728
e-mail csiernik.kornelia@gmail.com


HÓDI CSILLA
masszázsterapeuta
telefon 06 30 947 2055
e-mail hodcsilla@gmail.com
facebook @waterhorselovingkindnessCSIERNIK KORNÉLIA

 

CSIERNIK KORNÉLIA

MANUÁLTERAPEUTA

+ HOLISTIC PULSING / LÉLEK MASSZÁZS

+ HOLISTIC INTUITIVE PULSING / LÁGY CSONTKOVÁCSOLÁS

+ TRADICIONÁLIS THAIMASSZÁZS

+ REIKI

Holistic Pulsing  – Lélek Masszázs

A ,,Lélek Masszázs” egy teljesen új út!

Az Ausztráliából származó, Holistic Pulsing elnevezésű módszer, a testben áramló energiák blokádjainak feloldására, a szervezet természetes védekező- és öngyógyító erejének aktivizálására összpontosít.

A Holistic Pulsing kezelés azoknak ajánlott, akik túlterheltek, mindennapi erős stressznek vannak kitéve, testi-lelki egyensúlytalanságtól szenvednek, nem lokalizálható, pszichoszomatikus eredetű panaszaik vannak, vagy egyszerűen nem tudják, miért érzik rosszul magukat. Ellazulást segítő, stressz-oldó, nyugalmat fenntartó lélekmasszázs.

Az HP egy manuál (kézi) terápia, amely tágabb értelemben a masszázsformákhoz tartozik. Az HP az egész lényünkre hat, TESTRE, SZELLEMRE és a LÉLEKRE. A teljes ,,egységet” stimulálja, hogy újra egyensúlyi állapot jöjjön létre.

E módszerrel nem gyógyítunk és nem diagnosztizálunk, hanem az egész ,,rendszert” TESTET, SZELLEMET és LELKET hozzuk összhangba és ekkor beindul a gyógyulási folyamat (gyógyulni=egésszé válni). Az LM nem tudja és nem is kívánja az orvoslást helyettesíteni! Mint kiegészítő és támogató eljárás, ámulatba ejtő sikereket képes létrehozni.

Kényelmes öltözékben történik a kezelés, amely szintén a lazulást segíti.

A kezelés hossza kb. 1-1,5 óra.


Holistic Intuitive Pulsing - Lágy csontkovácsolás

E módszer alapja az izmok, és inak lazítása, nyújtása és az ízületek kimozgatása.

A H.I.P. manuál terápiának az, az irányzata, mely az emberi csontok és ízületek korrekciós kezelésére alakult ki a történelem során. Ötvözi a népi csontkovácsolás, a kiropraktika, és az osteopathia egyes elemeit.

A támasztó- és mozgatórendszer (gerinc, végtagok ízületei, izomzat), sérülések, gyulladások, degeneratív (elhasználódásos, "kopásos") elváltozások következtében kialakult, visszafordítható funkcionális, kóros elváltozásaival, azok kezelésével foglalkozik.

Kényelmes öltözékben történik a kezelés, amely szintén a lazulást segíti.

A kezelés hossza kb. 1-1,5 óra.

60 perc / 6.000 Ft           

90 perc / 8.000 FtTradícionális thaimasszázs

Speciális mozgatásokkal az energiacsatornákra hat, a fizikai testen keresztül az energiatestet harmonizálja. A masszázs koreográfiája komplex kezelést biztosít, mely átdolgozza a masszírozott személy energiapályáit, reflexzónáit, izmait, és izületeit. Oldja az energetikai blokkokat, ellazítja a testet és a lelket, csillapítja a fájdalmakat, méregtelenít, aktivizálja a vér és nyirokkeringést, valamint a szervezet öngyógyító mechanizmusait. Így betegségek megelőzésére is kiválóan alkalmas. A masszázs eszközt nem igényel, s eredménye azonnal tapasztalható.

Kényelmes öltözékben történik a kezelés, amely szintén a lazulást segíti.

Kezelés hossza kb. 1-1,5 óra

60 perc / 7.000 Ft

90 perc / 9.000 Ft Reiki kezelés

A reiki hitrendszertől függetlenül működik. Mindegy, hogy hiszel vagy nem vagy hogy milyen vallás tanítását követed, nem kell a reiki használata miatt feladni a hitrendszered.

A reiki nem zavarja a hagyományos orvosi kezeléseket. Akár gyógyszereket szedsz, vagy más kezelés alatt állsz, használhatod a reikit csökkentve a gyógyszerek mellékhatását, támogatva a gyógyulásod A kezelés csillapítja az idegfeszültséget, csökkenti a félelmet, szorongást és a stresszt oldja, feltölt energiával, nyugodtan fogsz aludni és kipihenten ébredsz.

Ha az életünkben túl sok a stressz, a negatív érzelmi feszültség, a túlhajszoltság következtében nincs idő a megfelelő regenerációra először a szervezetünk energetikai rendszere merül le, majd az immunrendszer legyengülésével különböző tünetek formájában megjelenik a betegség, ahogy a köznyelv fogalmaz.

Ha túl sok gyógyszert szedsz/ túl egészségtelenül táplálkozol és emiatt sok toxin van lerakódva a testedben, a gyógyulás folyamata lassabb lehet. Általában néhány általános vagy célzott reiki kezeléssel (pl. lázcsillapítás, méregtelenítés) igen gyors a közérzet javulása. Krónikus betegségek esetében legyünk türelmesek, ilyenkor hosszabb terápia lehet szükséges.

Kényelmes öltözékben történik a kezelés, amely szintén a lazulást segíti.

Kezelés hossza (kb. 1-1,5 óra), gyakorisága (heti 2-3x)

30 perc / 3.000 Ft                           

60 perc / 5.000 Ft  
BEJELENTKEZÉS

telefon 06 30 901 7728
e-mail csiernik.kornelia@gmail.com

vissza