KÍNAI AKUPRESSZÚRA

Az akupresszúra a kínai orvostudomány hagyományos módszere - célja, hogy a szervezet saját védekezőképessége aktivizálódjon.

A kínai gyógyítás holisztikusan szemléli az emberi testet és a létezést: filozófiája a dolgokban jelenlévő kettőség - a yin (sötét, hideg, passzív) és a yang (könnyed, meleg, aktív) energiák - dinamikájára alapul.

Gyakorlata során a testet behálózó energiavezetékek (meridiánok) mentén elhelyezkedő bőr alatti pontokat stimuláljuk. Az akupresszúra rendszere szerint betegség ott alakul ki, ahol ezek az energiavezetékek blokkolódnak. Az akupresszúrás ingerterápia ezeket a blokkokat oldja - esetenkén az energia áramlásának serkentésével, esetenként annak csillapításával.

Az akupresszúrás talpmasszázs során a talp pontjain keresztül stimuláljuk a test energiahálózatát.

Az akupresszúrás terápiák hatékonyan aktiválják az életenergiát a lelki feszültségek testen keresztüli oldásával. Serkentik a vér- és nyirokkeringést és a salakanyagok kiválasztását, így erősítik az immunrendszert. Fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatásúak, aktivizálják a keringést és kiegyensúlyozzák az idegi és hormonális rendszerünket.

Alkalmazása súlyos heveny vagy idült állapotokban nem javasolt, orvosi beavatkozást nem helyettesít, de más természetes terápiákkal együtt sikerrel kombinálható. Holisztikus szemléletű életmód-váltással, megfelelő táplálkozással, aktív tevékenységek végzésével és a mentális frissesség fenntartásával együtt segíti a szervezet harmóniájának megtalálását, fenntartását.

Ha a terápia hosszú ideig blokkolt energiákat mozgósít, akkor azok felszabadulásakor rossz közérzet, bágyadtság és érzelmi labilitás fordulhat elő. Ezeket mind figyelemmel kell kísérni, mint a gyógyuláshoz vezető út megkerülhetetlen lépéseit.

Ajánlott terápia-szerűen, több alkalommal igénybe venni!


testmasszázs
8.000 Ft / 60 perc


talpmasszázs
4.500 Ft / 60 perc


BEJELENTKEZŐ LAP

időpont kérése kezelésre

Név *:
Telefonszám *:
E-mail cím *:
Mikor szeretnél jönni? *:
Milyen kezelésre szeretnél jönni? *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!