Magnéziumos masszázs

 

Svédmasszázs anyagcsere-beindító magnézium sóval.

A magnézium
A magnézium szervezetünk egyik alapeleme, mely a kálium mellett minden sejtünkben megtalálható és az anyagcserefolyamatok megfelelő működését biztosítja. A városi ember számára ma elérhető élelmiszerek magnéziumtartalma egyre alacsonyabb, ezért fontos megtalálnunk azokat a forrásokat, melyek biztosítják szervezetünk hatékony magnézium ellátását, megalapozva az energikus és tevékeny életvitelt. Különösen a test fokozott igénybevételekor ajánlott nagyobb figyelmet fordítani a megfelelő magnézium bevitelre! A hideg időszak alatt pedig egyszerűen tud segíteni továbblendülni a megrekedt helyzetekből.

Tovább a magnézium jótékony hatásáról.


Mit tud a magnéziumos masszázs?

Bármely masszázs, vagy testkezelés eredményességét sokszorozza meg a bőrön át felszívódó gyógyszerészeti tisztaságú magnézium-klorid. Szinte azonnal kifejti energetizáló hatását: érezhetően segít az izmok feszültségének oldásában. Hosszabb távon, rendszeresen alkalmazva támogatja a szervezet harmonizálódási folyamatát.

A kezelés ideális az izomzat normál tónusának visszaállítására - például túlsportolás esetén, túlzott fizikai igénybevételkor. Terhesség és szoptatás alatt könnyű magnézium bevitelt biztosít - hatékonyabban a tablettás vagy más készítmények.


Ellenjavallatok

A kezelés enyhe kellemetlensége, hogy a magnézium felszívódása csípős-viszkető érzéssel jár. Érzékeny bőrűeknek, hámhiányos területeken nem alkalmazható.


BEJELENTKEZŐ LAP

időpont kérése kezelésre

Név *:
Telefonszám *:
E-mail cím *:
Mikor szeretnél jönni? *:
Milyen kezelésre szeretnél jönni? *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza