CAVI-LIPO ULTRAHANGOS KAVITÁCIÓ

Cavi-Lipo ultrahangos kavitáció – alakformáló testkezelés fájdalmak és szövődmények nélkül

Megbízható, klinikailag igazolt módszer • Érezhető hatás, látható eredmények • Felesleges gyógyszerterhelés vagy mellékhatások nélküli • Kellemes, frissítő kezelési folyamat

Hogyan segít az ultrahangos kavitáció az alakformálásban?
Az ultrahangos, kavitációs zsírbontás egy műtét és fájdalom nélküli kezelés, mely a zsírödémák salakanyagainak nyirokrendszerbe-ürülését teszi lehetővé. A Cavi-Lipo készülék alkalmazásával a zsírsejtek elfolyósodnak és életképtelenné válnak. A kezeléssel a zsírleszíváshoz hasonló eredményt érhetünk el – annak kockázatai nélkül. Az eredmény tartós, de ehhez a kezeléssel párhuzamosan az életmód változtatása is szükséges.

Kinek ajánlom a kezelést?
Azoknak ideális, akik szeretnének a szervezetükben lerakódott felesleges anyagoktól – például a zsírszövetekben felhalmozódott mérgektől megszabadulni és azonnal tapasztalható változásra van szükségük.

Mit tapasztalhatsz a kezelések után?
Hatására a szövetek közti anyagcsere felélénkül, a méreganyagok kiválasztása felgyorsul. Alkalmazását követően a szövetek revitalizálódnak, a bőr visszanyeri rugalmasságát és a szervezet megkönnyebbül.
A Cavi-Lipo kavitáció által beindított folyamatokat hatékonyan serkentik az utókezelések: a gyógynövényes testtekercselés, a kézi nyirokdrenázs vagy a nyirokcsizma kezelés.
Ennél a kezelésnél még inkább igaz, hogy több alkalommal, kúra-szerűen tud segíteni a változásban.

 

Tudj meg többet az általam használt készülékről a gyártó weboldalán! (angol)