ACCESS BARS kezelés

 

A fej különleges kezelése a nagyobb tudatosság megéléséért

„A tudatosság az képesség, amelynek segítségével életed minden pillanatában jelen vagy, anélkül hogy magadat, vagy másokat megítélnél. Képesség, ami által mindent el tudsz fogadni, semmit sem utasítasz el, és mindent megalkotsz, amit kívánsz - nagyszerűbbet, mint ami most a tiéd, és több, mint amit el tudsz képzelni."  (Gary Douglas)

Az Access Consciousness rendszerről
Az Access Consciousness olyan eszközök és folyamatok összessége, melyek a nagyobb tudatosság megélését kínálják. A módszer segítséget nyújt, hogy önmagunkat, mint egy végtelen lényt ismerjük fel és képessé váljunk alakítani az életünket - túl azon az énen, akinek eddig gondoltuk magunk! Ahhoz, hogy a függőségeinktől megszabaduljunk, az egyik legnagyszerűbb módszer az, hogyha a megengedés vezérel minket. A megengedés segítségével ráébredünk arra, hogy életünk mely területei azok, ahol vagy igazodunk és egyetértünk, vagy ellenállunk és ellenkezünk bármely nézőponttal, gondolattal, érzéssel, érzelemmel, hittel, ítélettel, következtetéssel és megfontolással.

A kezelésről
Az Access Bars a fej kezeléséből áll: egy kellemes, pihentető élmény formájában megtett utazás - önmagadba. A fej 32 pontjának gyengéd stimulálásának hatására erőfeszítés nélkül válsz képessé arra, hogy elengedd mindazt, amire nincs szükséged és elfogadó, befogadó tudj lenni a lehetőségeid felé - ítélkezés mentesen.

Olvass többet az Acces Consciousness rendszerről a megalkotóiktól.BEJELENTKEZŐ LAP

időpont kérése kezelésre

Név *:
Telefonszám *:
E-mail cím *:
Mikor szeretnél jönni? *:
Milyen kezelésre szeretnél jönni? *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!


vissza