BTL NYOMÁSTERÁPIA

A klinikailag igazolt nyirokmasszázs technológia, a manuális nyirokelvezető masszázsnál nagyságrendekkel eredményesebb a narancsbőr és a seprűvénák eltűntetésében és a 'dagadt-láb' szindróma kezelésében.

Ha nem elég hatékony a fogyókúrád, ha méregtelenítésre van szükséged, ha a sok állástól vagy üléstől bedagad, ödémás lesz a lábad, a feszítő fájdalom már kezd elviselhetetlenné válni, akkor most itt a megoldás! A nyirokcsizma és a vadgesztenye érfal-erősítő hatóanyaga felrázza a nyirokkeringésed és enyhíti a tüneteidet már egy 30 perces kezelést követően is.

A nyirokcsizma alá hűtő vagy fűtő hatású pakolást helyezünk, majd a fokozott felszívódés érdekében fóliával tekercseljük a testrészt. A kezelés során az ödémás területeken felgyülemlett víz bekerül a nyirokrendszerbe, kiválasztásra kerül, majd kiürül a szervezetből. Így a láb megkönnyebbül, s a feszítő fájdalom megszűnik. A bőr alatti zsírszövetek ödémája, vagyis a jól ismert cellulit is pontosan azért kezelhető hatékonyan nyirokcsizmával, mert a sejtekben felhalmozódott toxikus anyagok és az azokra épülő víz végre visszaszívásra kerül.

A kezelés kimondottan jóleső, relaxáló hatású, frissítő hatása azonnal érezhető.

A nyirokcsizma hosszú távon segítséget nyújt a visszér problémákkal küszködöknek, erősíti a vénákat, az erek falát edzi, rugalmasságát növeli, megelőzheti a trombózis kialakulását, csökkenti az érfalakban lerakódott meszes pakkokat, beindítja a méregtelenítési folyamatokat. Az esztétikai kezelések hatékony kiegészítője, azok a nyirokmasszázs nélkül lassan vagy egyáltalán nem hoznak jelentős változást.

A kezelés segítséget nyújt a következő panaszokban is: cellulit,  megereszkedett bőr, zsírödéma, zsírleszívás utáni rehabilitáció, lábadozás, regeneráció, köszvény, ízületi gyulladás.


Karok:  2.000 Ft tekercseléssel, anélkül 1.000 Ft, 45 perces

Láb+Has: 4.000 Ft tekercseléssel, anélkül 3.000 Ft, 45 perces

 

 

BEJELENTKEZŐ LAP

időpont kérése kezelésre

Név *:
Telefonszám *:
E-mail cím *:
Mikor szeretnél jönni? *:
Milyen kezelésre szeretnél jönni? *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!