NYIROKCSIZMA kúra kedvezménnyel

 

Kellemes és frissítő nyirokmasszázs kezelés a narancsbőr és a 'dagadt lábak' kezelésére!

Ha szeretnél megkönnyebbülni a testedben, ha méregtelenítésre van szükséged, ha a sok állástól vagy üléstől bedagad, ödémás lesz a lábad, a feszítő fájdalom gyakran elviselhetetlen, akkor vedd igénybe a nyirokcsizma gép segítségét.

A nyirokcsizma kezelésről

Ez a klinikailag igazolt nyirokmasszázs technika, a manuális nyirokelvezető masszázsnál nagyságrendekkel eredményesebb. A kezelés fontos összetevője egy vadgesztenye tartalmú érfalregeneráló krém, amit tekercseléssel juttatunk a szövetekbe. A kezelés kimondottan jóleső, relaxáló hatású. Hatására a felgyülemlett ödéma bekerül a nyirokrendszerbe, kiválasztásra kerül, és kiürül a szervezetből. Így a láb megkönnyebbül, a feszítő fájdalom megszűnik.

Miben tud segíteni a nyirokcsizma kezelés használata?

Hosszú távon segítséget nyújt a visszér problémákkal küszködöknek, erősíti a vénákat, az erek falát edzi, rugalmasságát növeli, megelőzheti a trombózis kialakulását, csökkenti az érfalakban lerakódott meszes pakkokat, beindítja a méregtelenítési folyamatokat. Az esztétikai kezelések hatékony kiegészítője, azok a nyirokmasszázs nélkül lassan vagy egyáltalán nem hoznak jelentős változást.

A kezelés segítséget nyújt a következő panaszokban is: cellulitisz,  rugalmasságát vesztett bőr, zsírödéma, esztétikai beavatkozás utáni rehabilitáció, lábadozás, regeneráció, köszvény, ízületi gyulladás.


Ára:
kar / 30 perc / 4.000 Ft
láb+has / 45 perc / 6.000 Ft


BEJELENTKEZŐ LAP

időpont kérése kezelésre

Név *:
Telefonszám *:
E-mail cím *:
Mikor szeretnél jönni? *:
Milyen kezelésre szeretnél jönni? *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza