Mélytisztító AGYAGTERÁPIA

 

AGYAG + SZÉN = extra mély méregtelenítő hatás - 5+1 alkalmas kúra bérlettel a 6. kezelés ajándék!

A földanyagok - mint az agyag, az iszap vagy a tőzeg - a föld energiáit koncentrálják magukban. Ezek bőrön vagy nyálahártyán kersztül képesek stimulálni az ember energiaháztartását: méreg-semlegesítő, gyulladásgátló, remineralizáló hatásúak.

ggg

Az agyag működése
Az agyagban 30-100-os koncentrációban találhatók meg az emberi szervezetben előforduló ásványi anyagok: ez generálja az ozmotikus méregtelenítő és remineralizáló hatást.
A bőrön lévő agyag hermetikusan lezárja a felületet: a bőr pórusait összehúzza és "lázképződést" okoz. A kezelt testrész hőmérséklete emelkedik és intenzív izzadás során nagy mennyiségű salakanyagtól és egyéb gyulladást előidéző anyagtól szabadul meg a szervezet. Ezeket az agyag magába szívja.

ff

Különlegesen hatékony az ízületi fájdalmak és gyulladások / köszvényes, reumatikus problémák / ficamok, zúzódások, húzódások / ideggyulladások és fájdalmak / cellulit-narancsbőr kezelésében. Tisztítja és rugalmassá teszi a bőrt.

fff

Fokozott méregtelenítés
A méregtelenítő hatást hőmérséklet-emeléssel (melegítő takaró) és tiszta növényi szén hozzáadásával fokozzuk. A kezelés olajos testmasszázszsal zárul. Az agyagpakolás 1-2 naponta ismételhető, de heveny gyulladásoknál akár naponta 2-3 alkalommal is fitoterápiás segítő anyagokkalfelhelyezhető. Mellékhatása nem ismert. Az egész testfelületen alkalmazható.

gg

Ár:
120 perces kezelés ára 10.000 Ft
Ha kúra-bérletet veszel, akkor a 6. kezelés ajándék


ff

BEJELENTKEZŐ LAP

időpont kérése kezelésre

Név *:
Telefonszám *:
E-mail cím *:
Mikor szeretnél jönni? *:
Milyen kezelésre szeretnél jönni? *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza