LÉLEK MASSZÁZS - tapasztald meg

 

Első alkalommal 6.000 Ft helyet 5.000 Ft-ért kaphatsz 60 perces Lélek Masszázs kezelést. Tapasztald meg!


Holistic Pulsing  – Lélek Masszázs

A ,,Lélek Masszázs” egy teljesen új út!


Az Ausztráliából származó, Holistic Pulsing elnevezésű módszer, a testben áramló energiák blokádjainak feloldására, a szervezet természetes védekező- és öngyógyító erejének aktivizálására összpontosít.

Az HP egy manuál (kézi) terápia, amely tágabb értelemben a masszázsformákhoz tartozik. Az HP az egész lényünkre hat, TESTRE, SZELLEMRE és a LÉLEKRE. A teljes ,,egységet” stimulálja, hogy újra egyensúlyi állapot jöjjön létre.

E módszerrel nem gyógyítunk és nem diagnosztizálunk, hanem az egész ,,rendszert” TESTET, SZELLEMET és LELKET hozzuk összhangba és ekkor beindul a gyógyulási folyamat (gyógyulni=egésszé válni). Az LM nem tudja és nem is kívánja az orvoslást helyettesíteni! Mint kiegészítő és támogató eljárás, ámulatba ejtő sikereket képes létrehozni.

A Holistic Pulsing kezelés azoknak ajánlott, akik túlterheltek, mindennapi erős stressznek vannak kitéve, testi-lelki egyensúlytalanságtól szenvednek, nem lokalizálható, pszichoszomatikus eredetű panaszaik vannak, vagy egyszerűen nem tudják, miért érzik rosszul magukat. Ellazulást segítő, stressz-oldó, nyugalmat fenntartó lélekmasszázs.

Kényelmes öltözékben történik a kezelés, amely szintén a lazulást segíti.

A kezelés hossza kb. 1-1,5 óra.Terapeuta: Csiernik Kornélia, manuálterapeuta


BEJELENTKEZÉS

telefon 06 30 901 77 28
e-mail csiernik.kornelia@gmail.com

g

vissza