KÍNAI AKUPRESSZÚRÁS talpmasszázs

 

60 perces akupresszúrás talpmasszázs 5.000 Ft-ért!
5 + 1 alkalmas kúra formájában javaslom alkalmazni, hogy megtapasztald átformáló hatását!


Az akupresszúra

Az akupresszúra a kínai orvostudomány hagyományos módszere, mely a test energetikai rendszerét az ujjak nyomásával befolyásolja. Az akupresszúrás terápia célja, hogy a szervezet saját védekezőképessége aktivizálódjon.

Az akupresszúrával való gyógyítás az életet szervező kettőség: a yin (sötét, hideg, passzív) és a yang (könnyed, meleg, aktív) energiák dinamikájára épül. Gyakorlata során a testünket behálózó energiavezetékek (meridiánok) mentén elhelyezkedő bőr alatti pontok kerülnek nyomás alá. Az akupresszúra megközelítésében betegség ott alakul ki, ahol ezek az energiavezetékek blokkolódnak. Az akupresszúrás ingerterápia ezeket a blokkokat oldja, esetenkén az energia áramlásának serkentésével, esetenként annak csillapításával.Az akupresszúrás talpmasszázsról

Az akupresszúrás talpmasszázs avagy reflexterápia során a talp akupresszúrás pontjain keresztül stimuláljuk a test energiahálózatát.

Az akupresszúrás talpmasszázs hatékonyan aktiválja az életenergiát a lelki feszültségek testen keresztüli oldásával. Serkenti a vér- és nyirokkeringést és a salakanyagok kiválasztását, így támogatja az immunrendszert. Fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatású, kiegyensúlyozza az idegi és hormonális rendszerünket. Holisztikus szemléletű életmód-váltással, megfelelő táplálkozással, aktív tevékeny életvitellel és a mentális frissesség fenntartásával együtt segíti a szervezet harmóniájának újra-megtalálását és fenntartását.Ellenjavallatok, ellemetlen kísérőjelenségek

Súlyos heveny vagy idült állapotokban nem javasolt. Szakorvosi beavatkozást nem helyettesít, de más természetes terápiákkal együtt sikerrel kombinálható. Ha a terápia hosszú ideig blokkolt energiákat mozgósít, azok felszabadulásakor rossz közérzet, bágyadtság és érzelmi labilitás fordulhat elő. Ezeket mind figyelemmel kell kísérni, mint a gyógyuláshoz vezető út megkerülhetetlen pontjait.


Terapeuta: Alföldi Gabriella, gyógymasszőr


Ára:
60 perc / 4.000 Ft
Ajánlom, hogy terápia-szerűen, minimum 5 alkalommal gyere!
Ha 5 kezelést vásárolsz egyszerre, a 6-at ajándékba kapod!


BEJELENTKEZŐ LAP

időpont kérése kezelésre

Név *:
Telefonszám *:
E-mail cím *:
Mikor szeretnél jönni? *:
Milyen kezelésre szeretnél jönni? *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza