ACCESS BARS bérlet akció

 

Ha 3 alkalmat vásárolsz az ACCESS BARS 60 perces tudatosság-támogató fejkezeléséből, 4-szer jöhetsz!

Az Access Consciousness módszer olyan eszközök és folyamatok összessége, melyek a nagyobb tudatosság megélését szolgálják. Segítséget nyújt, hogy önmagad, mint egy végtelen lényt ismerd fel és az életedet képes legyél alakítani - túl azon az énen, akinek eddig gondoltad magad!

Az Access Bars kezelés egy kellemes, pihentető élmény formájában megtett utazás - önmagadba. A fej 32 pontjának gyengéd stimulálásának hatására erőfeszítés nélkül válsz képessé arra, hogy elengedd mindazt, amire nincs szükséged és elfogadó, befogadó tudj lenni a lehetőségeid felé - ítélkezés mentesen.


A tudatosság az képesség, amelynek segítségével életed minden pillanatában jelen vagy, anélkül hogy magadat, vagy másokat megítélnél. Képesség, ami által mindent el tudsz fogadni, semmit sem utasítasz el, és mindent megalkotsz, amit kívánsz - nagyszerűbbet, mint ami most a tiéd, és több, mint amit el tudsz képzelni. Mi van akkor, ha kész vagy gondoskodni magadról? Mi lenne,ha megnyitnál egy ajtót afelé, hogy mindazzá legyél, amiről már eldöntötted, hogy nem lehetséges? Mi kell ahhoz, hogy meglásd, döntő szereped van a világ lehetőségeiben? (Gary Douglas)

Olvass többet az Acces Consciousness rendszerről a megalkotóiktól.


A kezelés hossza: 60 perc
Ára: 7.000 Ft

3+1 ajándék akciós kezelés csak 20.000 Ft

MEGRENDELŐ LAP

ajándékutalvány vagy kedvezményes kúra-bérlet megrendelésére

Név *:
Telefonszám *:
E-mail cím *:
Melyik kezelésből szeretnél ajándékutalványt vagy bérletet rendelni ? *:
Kinek szeretnéd a választott kezelést ajándékozni? (ajándékutalvány esetén):

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza