A tökéletes SEPRŰVÉNA kezelés!

 

Az 1 órás komplex gépi nyirokmasszázs kezelés vadgesztenyével 5.000 Ft-ért. Első alkalommal 3500 Ft-ért próbálhatod ki!

A seprűvénák kialakulása és láthatóvá válása nagyrészt genetikai, alkati kérdés, de elősegítheti néhány fizikai tényező is: a bőr vastagsága, a bőr alatti zsírszövet állaga, a hormonháztartás, a fogamzásgátlók szedése, a keringési problémák, a hízás, vagy a terhesség, a rendszeres gyantázás mind-mind erősítik a hajszálér-tágulatok megjelenését.

A kezelés legfontosabb eleme a SanoVera Compress Venocare vadgesztenye és körömvirág tartalmú véredényfal-erősítő krém, melyet 30 perc fókuszált gépi köpölyöző masszázs után tekercselünk a problémás területre. A gyógynövényes testtekercselés 30 percig tart, melyet a nyirokkeringést fokozó nyirokcsizmában kell eltölteni.

Tudj meg többet a köpölyöző-gép az SMS mikro-vákuum technológia és a nyirokcsizma működéséről

A kezelés mellett ajánlott a rendszeres mozgás, hisz az aktív izomműködés segít visszapumpálni a pangó vért a vénákból, és a nyirokereket is megmozgatja. Aki ülőmunkát végez, annak érdemes időnként tudatosan felállnia és járkálnia néhány percig, vagy legalább rendszeresen tornáztatnia a lábfejét. A rendszeres méregtelenítés, a hideg-meleg váltózuhany is sokat segítenek. Fontos a kényelmes cipő is.


A kezelés időtartama 60 perc, ára 5.000 Ft

Kipróbálási akció: első alkalommal csak 3.500 Ft

BEJELENTKEZŐ LAP

időpont kérése kezelésre

Név *:
Telefonszám *:
E-mail cím *:
Mikor szeretnél jönni? *:
Milyen kezelésre szeretnél jönni? *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza