AGYAGTERÁPIA

Az agyag az ember ősi segítő anyaga: méreg-semlegesítő, sebgyógyító, remineralizáló hatású. A nap, a föld energiáit koncentrálja magában, melyet test kezelt testfelületen kibocsát: képes stimulálni az emberi test energiaháztartását. Erősíti a szervezet védekezőképességét és segít a teljesség visszaállításában. Ioncserélő képességének köszönhetően feltölti ásványi anyagokkal a testet, nyirokelvezető, tisztító és revitalizáló hatású.

Az agyagterápia egészségmegőrző és gyógyító módszere - ismert mellékhatások nélkül. Az egész testfelületen alkalmazható.

HATÁSMECHANIZMUSA:
A hideg agyagpakolás hatására a bőr pórusai összehúzódnak és "lázképződés" alakul ki a kezelt területen. A bőrön lévő agyag hermetikusan lezárja a felületet, aminek hatására a kezelt testrész hőmérséklete emelkedik, a pórusok megnyílnak és az intenzív izzadás következtében nagy mennyiségű salakanyagtól és egyéb gyulladást előidéző anyagtól szabadul meg a szervezet. Ezeket az agyag magába zárja. Az agyagban található rendkívül magas ásványi anyag koncentráció révén - mely a testi sejtekének akár 30-szorosa is lehet - gyakorlatilag ozmózissal magába szívja a méreganyagokat, ugyanakkor fokozza a bőr vízmegtartó képességét. Mivel közvetlenül érintkezik a bőrrel, átadja annak a föld rezgéseit. A bőrt feszesebbé teszi, javítja a vérellátást. Nő a vércukor-anyagcsere, fokozódik a hasnyálmirigy és a máj működés, valamint a pajzsmirigy tevékenysége. A láberekre gyakorolt nyomással, tehát a nyomás és tehermentesítés váltakozásával a vénák edződnek. A testre gyakorolt nyomással javul a belső szervek vérkeringése, így megnövekszik az oxigénfelvétel és több vizelet választódik ki. A bőrön keresztül kiszívja a szervezetből a méreganyagokat, megköti és semlegesíti őket. Ezért az agyagpakolás az ízületi betegségeknél is javulást eredményezhet.

AZ AGYAGPAKOLÁS KÜLSŐLEG A KÖVETKEZŐ PROBLÉMÁKNÁL ALKALMAZHATÓ:
ízületi fájdalmak / ízületi gyulladások / köszvényes reumatikus problémák / ficamok / ízületi duzzanatok / zúzódások , húzódások / porckorongsérv / ideggyulladások és fájdalmak / cellulit-narancsbőr.

Az agyagpakolás 1-2 naponta ismételhető, de heveny gyulladásoknál akár naponta 2-3 alkalommal is felhelyezhető.


60 perces agyagkezelés ára 9.000 Ft

6+1 alkalmas bérlet vásárlása esetén egy alkalom csak 8.000 Ft

BEJELENTKEZŐ LAP

időpont kérése kezelésre

Név *:
Telefonszám *:
E-mail cím *:
Mikor szeretnél jönni? *:
Milyen kezelésre szeretnél jönni? *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!